Gcode preview not working?

Post Reply
jesito
Posts: 12
Joined: 30 Apr 2019, 18:11

Gcode preview not working?

Post by jesito »

I would like to review the supports after slicing.
As far as I remember, in the previous versions one could move the horizontal and vertical handles to see a preview of the part at different heights.
But in V22.11, after slicing, I move the handles withou any action on the screen.
Is it a bug or I'm missing something?.

Otherwise, the resulting gcodes are outstanding in quality, far better than other slicers I''ve used.
Keep up with the good work!.

Kind regards,
Jes.
preview.png
preview.png (82.64 KiB) Viewed 1976 times
My environment: MX.21 Linux, Sony Vaio Laptop (8 Megs memory, 128Gb SSD disk)
jesito
Posts: 12
Joined: 30 Apr 2019, 18:11

Re: Gcode preview not working?

Post by jesito »

Forgot to mention I'm running the Linux version.
Thanks.
Jes.
My environment: MX.21 Linux, Sony Vaio Laptop (8 Megs memory, 128Gb SSD disk)
Dorje
Posts: 24
Joined: 12 Jun 2020, 13:27

Re: Gcode preview not working?

Post by Dorje »

Lower left corner - switch Models to Models and Paths or Paths.
jesito2
Posts: 2
Joined: 18 Apr 2023, 02:32

Re: Gcode preview not working?

Post by jesito2 »

Thanks a lot Dorje!
I'm trying to get used to the new UI.

Kind regards,
Jes.
Post Reply