Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby ixotdog » 24 Jun 2016, 09:38

RC2 Mac os Capitan 10.11.5
Kisslicer 1.5 RC2 bug when i tapped slice Show Image> Please help

Снимок экрана 2016-06-24 в 17.15.02.png

Снимок экрана 2016-06-24 в 17.15.02.png
Attachments
Снимок экрана 2016-06-24 в 17.15.06.png
ixotdog
 
Posts: 4
Joined: 24 Jun 2016, 09:21

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby plexus » 24 Jun 2016, 17:01

I am also on El Capitain .5. I haven't seen this happen in KSrc2. However I have seen similar video garbage in previous versions. I believe this is a bug that hasn't been solved yet. perhaps try restarting. for me it eventually went away.
User avatar
plexus
Site Admin
 
Posts: 113
Joined: 02 Sep 2014, 21:39

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby lonesock » 25 Jun 2016, 13:50

I'm pretty sure it has to do with how FLTK (the cross-platform "widget" library I used in KISSlicer) handles OpenGL windows on Mac. I just saw that the upcoming FLTK release (1.3.4) better supports El Capitan, but they aren't ready for a release. I'm not very comfortable releasing a version of KISSlicer that uses an unstable build of a library. However I will compile what they have now, build a test version for you guys, and we can see how/if it works. It will probably take a few days to get up and running, though.

In the mean time if anyone can find a consistent workaround for this problem I would love to hear it.

thanks,
Jonathan
User avatar
lonesock
 
Posts: 258
Joined: 09 Nov 2014, 18:41

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby ixotdog » 28 Jun 2016, 13:02

ixotdog
 
Posts: 4
Joined: 24 Jun 2016, 09:21

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby plexus » 28 Jun 2016, 14:52

ixotdog wrote:video https://youtu.be/YqkaQd4C5gk


Nice music. LOL

I can not get the video bug to happen. does anyone know of a way to make it occur? It will be hard to test a fix if we can't replicated it.
User avatar
plexus
Site Admin
 
Posts: 113
Joined: 02 Sep 2014, 21:39

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby lonesock » 28 Jun 2016, 17:07

Does the 3D display work again after the export, or does it stay broken?

thanks,
Jonathan
User avatar
lonesock
 
Posts: 258
Joined: 09 Nov 2014, 18:41

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby ixotdog » 29 Jun 2016, 01:15

it stay broken. only after restart program 3D display work
ixotdog
 
Posts: 4
Joined: 24 Jun 2016, 09:21

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby lonesock » 29 Jun 2016, 10:55

Yikes!

Do you see the same behavior on 1.5 RC1? (And if so, could you please work backward through the versions and find where the bug started?)

thanks,
Jonathan
User avatar
lonesock
 
Posts: 258
Joined: 09 Nov 2014, 18:41

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby ixotdog » 30 Jun 2016, 11:24

yes! on rc1 bug repeat too
ixotdog
 
Posts: 4
Joined: 24 Jun 2016, 09:21

Re: Bug Kisslicer 1.5 RC2 Mac os Capitan 10.11.5

Postby lonesock » 06 Jul 2016, 14:11

I would like to get rid of those two pop-up messages and try again. (I don't really think this will fix the problem, but it might be worth trying.) In the [< Printer G-code] settings tab, please copy the text from the tab [Select New Ext & Warm] and copy it to the empty tab [Warm Same Ext]. Then please copy the text from the tab [Cool & Retire Old Ext] and copy it to the empty tab [Cool Same Ext].

Does that change anything?

thanks,
Jonathan
User avatar
lonesock
 
Posts: 258
Joined: 09 Nov 2014, 18:41

Next

Return to Beta release talk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron